Finanszírozás

A jelenlegi gazdasági helyzetben minden vállalkozás nehéz helyzetben van, ha fejleszteni akar. A gyártók és kereskedők a lassan reagáló piacon kénytelenek tartani áraikat, miközben a fejleszteni kívánó vállalkozást épp az ellenkezőjére kényszerül, a jogszabályi háttér pedig vajmi keveset segít sokkal inkább hátráltat.

Fejleszteni és bővíteni márpedig muszáj, hiszen aki lemarad, az hamarosan el is süllyed.

Az utóbbi időszak vissza nem térítendő támogatásai és hiteltermékei még ebben a zavaros környezetben is kiutat mutattak a hazai vállalkozásoknak. Azok a cégtulajdonosok akik nem féltek elköteleződni a fejlődés érdekében, mostanra jóval erősebb gazdasági szereplőként vannak jelen a piacon.

A termelési kapacitásbővítő pályázatok számos partnerünknek nyújtottak előrelépési lehetőséget, a konstrukció ugyanis nemcsak a forráshiányt, de a helyszükségleteket is megoldja.
Különösen a vízszintes táblafelosztó igényel megfelelő szabad teret a termelés gördülékenységéhez, amit egy gépbeszerzés esetén már ésszerű eleve optimálisan kialakítani.

Tapasztalt szakmai csapatunk készséggel segíti pályázat tervezése során Önt és pályázatíróját, illetve szükség esetén elkészíti a teljes pályázati csomagot is.

Kérjük, hogy árajánlat kérése esetén a jobb oldali panelen jelezze, ha pályázatírásra is szüksége van >>>


Hiteltermékeket jellemzően a fejlesztés mellet végleg elkötelezett vállalkozások választanak, illetve nem ritka az új üzletkötések vagy megnövekedett értékesítési volumen által generált eszközbeszerzés sem.

A vállalkozás lehetőségeihez mérten hiteligénylőként partnereinken keresztül, vagy akár a piacon önállóan tájékozódva elérheti a beruházási hitelek széles palettáját az állami konstrukciók szigorú, de kedvezményes feltételekkel nyújtott kölcsöneitől a kereskedelmi bankok és egyéb finanszírozók által nyújtott jóval rugalmasabb, de valamivel magasabb fedezeti igényű és kamatú konstrukciókig.


A leghatékonyabb kombináció azonban az, ha a pályázati forrásokat kombináljuk a hiteltermékekkel.

Ezt a megoldást kizárólag a legelkötelezettebb partnereinknek ajánljuk, ugyanis nemcsak meg kell felelni mindkét feltételrendszernek, de nagyon pontos pénzügyi terv és dokumentáció készítése szükséges:

 1. Projekttervezés
 2. Pályázati és hiteldokumentáció előkészítése
 3. Pályázatbenyújtás
 4. A projekt megkezdése és finanszírozás hitelforrásból
 5. Gépbeszerzés és beüzemelés
 6. Projektvégrehajtás és termelés
 7. Pályázati döntés
 8. A projekt elszámolása

A konstrukció vitathatatlan előnyei:

 • A hitelterméknek köszönhetően biztosított a finanszírozás, ezáltal a termelés
 • A pályázat fenntartja a lehetőségét, hogy tehermentesítse a vállalkozást
 • A pályázat hosszú döntési és szerződéskötési folyamata alatt a beszerzett gép tovább dolgozik
 • Pozitív pályázati elbírálás esetén a cégvezető eldöntheti, hogy a hitel törlesztésével tehermentesíti a vállalkozást, vagy a likviditás növelésével megvalósítja további terveit

Hitel

Hitel

Pályázatkezelés

Pályázatkezelés

MINDENRE VAN MEGOLDÁSUNK