ETALON Vákuumos emelő

Egy modern lapszabászat elengedhetetlen gépe a CNC táblafelosztó berendezés. Hiszen az emberi tényezőktől mentes méretpontos gyártás és kiváló felületi minőség nem érhető el hagyományos lapszabászgépeken. Nem mellékes emellett a berendezés gyorsasága és az, hogy működtetéséhez elegendő egy ember.

Az egyetlen kritikus tényező az alapanyag betáplálása a gépbe. Jelentős költségtöbbletet jelenthet, ha az anyagmozgatás emberi erővel történik. Ugyanis a bútorlap méreteiből és tömegéből kifolyóan két ember szükséges a művelethez.

Ahhoz, hogy a berendezés üzemeltetéséhez ténylegesen elegendő legyen egy ember, valamilyen felrakókészüléket kell telepíteni a gép mellé. A legjobb megoldás erre az ETALON vákuumos táblafelrakó készüléke.

A vákuumos felrakókészülék biztonságos és költséghatékony módja az alapanyag mozgatásának.

Az eszköz két részből épül fel: egy daruszerkezetből és magából a vákuumos megfogóból.

A daru kialakítás többféleképpen képzelhető el: oszlopos, fali konzolos vagy egyedi. Kiválasztása a műhely kialakításától és a táblafelosztó gép elhelyezésétől függ. A darukar hossza szintén opcionálisan választható, akár 6 méter hosszig!

A vákuumos egység kiválasztásánál gondolni kell a munkadarab tárolási módjára. Termékskálánkon ugyanis megtalálható fix és billenő-fejes kialakítás is, a második variációt a függőlegesen tárolt bútorlapok esetén kell alkalmazni.

  • 90°-ban kifordítható megfogószerkezet (opcionális)
  • 4 darab 215 mm átmérőjű vákuumpapucs
  • Egyénileg beállítható vákuumpapucs távolság
  • Elmozduló vezérlőkar a kényelmes munkavégzés érdekében
  • Teherbírás maximálisan 100 kg
  • Optimalizált vákuumellátás
  • Minden funkció a kezelőkarról vezérelhető
  • Sűrített levegő szükséglet 250 l/min

Alkalmazása: tulajdonképpen minden alapanyag, amelyet a táblafelosztó gépünkön fel lehet dolgozni: Bútorlap, műanyag vagy alumínium lemez, melyek tömege nem haladja meg a 100 kilogrammot.

A daruszerkezet és a vákuumos egység esetében is rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi igényekhez. Ezzel kapcsolatban keressen minket kérdéseivel!

Legújabb fejlesztésünk a vákuumcsöves emelő berendezés. Amely hamarosan személyesen is megtekinthető bemutató termünkben.

Kérjen ajánlatot!

MINDENRE VAN MEGOLDÁSUNK